Home
De praktijk
Informatie
Hypnotherapie
Contact
Contact
Publicaties

CONTACT

Email: info@mehrtens.nl, de.spiraal@solcon.nl of mehrtens@solcon.nl

PRAKTIJKADRES
Graaf Janlaan 6, 1412 GH Naarden, Tel.: 035-6970375, Mobiel 06 22258274
Er kan altijd een boodschap worden ingesproken op het antwoordapparaat, en een bericht via WhatsApp, of sms worden gestuurd.


ROUTEBESCHRIJVING
Auto:
Vanaf de A1 vanuit richting Amsterdam:
Neem afslag Naarden-West (afrit 5) en volg deze weg. Bij de 1e stoplichten rechtdoor,
bij de volgende stoplichten (richting Bussum) rechtsaf.
Verder bij
Vanaf de A1 vanuit richting Amersfoort:
Neem afslag Naarden-Bussum (Afrit 7). Bovenaan de oprit rechtsaf, richting Naarden. Volg deze weg tot de rotonde, neem de tweede afslag (schuin links, Naarden Muiden). Ga bij de volgende stoplichten linksaf, dit is de Lambertus Hortensiuslaan.
Verder bij

Aan de linkerkant zijn een BP-pomp, huizen en winkels. Neem de eerste weg rechts, dit is de Graaf Janlaan. Na zo’n 50 meter, even voorbij bordje doodlopende weg, aan de straatkant parkeren. (Op werkdagen is tot 16.00 uur de blauwe parkeerschijf nodig, hiermee kan 1½ uur worden geparkeerd. Eventueel parkeerontheffing is beschikbaar.)
Loop vervolgens links het hofje in; achteraan is nr. 6.

Trein:
Neem de trein op het traject Amsterdam-Amersfoort, of Utrecht-Leiden en stap uit in Naarden-Bussum. Ga naar buiten door de hoofdingang, en sla meteen linksaf. Loop voorbij het plantsoentje de Albrechtlaan in. Steek bij het komende kruispunt over, ga kort rechtdoor, en dan schuin rechts de Julianalaan in. Loop deze bijna uit, en neem ter hoogte van huisnummer 4 rechts, de ronde bocht linksom. Dit is de Graaf Janlaan. Loop voorbij huisnummers 2 en 2a links het hofje in; achteraan is nr. 6. Vanaf het station is het ongeveer zeven minuten lopen.

info@mehrtens.nl